Projecten

ALUMINIUM DEUREN OP MAAT VAN JOUW STIJL

Aluminium deuren van topkwaliteit, bij Jago Aluminium maken we het waar op maat van jouw woning. Zoek het dus niet te ver: maak een afspraak in onze toonzaal in Kalmthout en ervaar zelf hoe mooi en duurzaam alu deuren met Aliplast profielen zijn. Ze ogen niet alleen bijzonder stijlvol, maar zijn ook nog eens extreem veilig en duurzaam. Met de unieke 7-puntssluiting vergrendel je jouw deuren maximaal. Zo ga je altijd met een gerust hart de deur uit. We werken je deuren uiterst zorgvuldig af: een perfecte rubberdichting rondom, winddichte tochtstrip onderaan, voorzetvliegendeur op maat, inbraakwerend beslag … En de kleur en stijl bepaal je helemaal zelf: van modern strak tot charmant landelijk.

VOORDEUR IN HOUT

Liever een houten voordeur? Een reeks knappe voorbeelden vind je in onze toonzaal. We plaatsen namelijk ook voordeuren in hout – afrormosia of padoek planchetten. Afrormosia bijvoorbeeld past perfect bij landelijk bouwen met een steel look profiel.

Aluminium deuren kopen?

Een warme welkom in de toonzaal van Jago Aluminium. Wij plaatsen deuren in aluminium in Kalmthout, Noord-Antwerpen, Hoogstraten, Minderhout, Kapellen, Essen, Schoten, Merksem, Loenhout, Wuustwezel, Brecht en overal in de Kempen.  

Contact opnemen